Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Doktoři z Počátků ztvárnil vyléčeného alkoholika. V novém projektu Slunečná bude zase propuštěným vězněm. Na televizní obrazovku se Roman Tomeš (36), který patří mezi oblíbené muzikálové herce, vrací po dlouhých šesti letech.

"Je pravda, že už to je hodně dlouho, mezitím jsem tedy točil jeden pěkný film, ale už jsem se těšil před kameru i na to, že zase budu pravidelně vidět na obrazovce," svěřil nám vysoký sympaťák. "Je to krásná práce a je tady skvělý tým," dodal.

"Oproti divadlu je v herectví samozřejmě rozdíl, ale je to hodně o zvyku. Před kamerou je to civilní, žádné velké hraní, na jevišti zase velká gesta, velké oči a velké emoce. Ale dá se to střídat úplně v pohodě," míní Roman, který nám popsal i svoji roli. "Já vlastně hraju hlavně vězně," smál se Tomeš, který se ve vězení ocitl i v muzikálu Voda nad vodou ve svém domovském divadle Kalich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám