Hlavní obsah
Článek

Před pár týdny Michaelu Tomešovou (32) pořádně potrápil ekzém na obličeji, který se objevil kvůli neúměrnému pracovnímu tempu, jež zahájila ještě v šestinedělí. Jen, co se jí ale ulevilo, zase začala chodit mezi lidi.

Bez doprovodu dorazila na křest charitativního Kalendáře pomoci, kde ukázala, že je opět ve formě. „O tomhle projektu už vím několikátým rokem, protože spolupracuju s fotografem kalendáře Honzou Kvardou, který nám fotí i rodinné oslavy, takže ho trochu ctím i jako člena rodiny,“ vysvětlila herečka, proč si takovou událost nemohla nechat ujít.

O malého syna Kristiánka (1,5) a teprve tříměsíčního Jonáška se mezitím doma postaral manžel Roman Tomeš (36), který zvládá svou roli otce na výbornou. „Je táta na sto procent a zapojuje se do všech aktivit. Jak chodím téměř denně na léčbu ekzému, tak je s nimi sám doma a mám dokonce pocit, že je mnohem lepší rodič než já. Líp to s těmi dětmi umí. Já třeba zase zvládnu udělat víc věcí, například uvařit, což on nechápe. Ale zase zvládá líp starost o děti. Mám pocit, že lepšího tátu ke svým dětem jsem sehnat nemohla,“ nešetřila chválou.

Do péče o malého bratříčka se zapojuje také Kristián. „Pomáhá nám. Třeba nosí plínku do koše, dává mu dudlíka a podobně. Snažím se ho do těch činností zapojovat, aby se necítil odstrčený. Ale i tak tam cítím nějakou žárlivost. Když zrovna kojím, tak v tu chvíli vyžaduje pozornost, ačkoliv ke mně do té doby třeba nechce,“ přiznala dvojnásobná maminka.

Míšu už v lednu čeká premiéra nového muzikálu Vlasy, na který se od léta pilně připravuje. Tím, jak skloubí práci s péčí o dvě malé děti, se zatím moc nestresuje. Svůj podíl má na tom i klidná povaha Jonáška. „Malej je úplně úžasnej! Vůbec jsem netušila, že bude tak hodnej, protože Kristián je docela střela, má hodně energie a je to velkej svéráz. Ten druhej je takovej mouchy snězte si mě. Je vděčnej za každý pohled a samozřejmě je nejšťastnější za prso. A skoro vůbec nebrečí, tak to snad takhle zůstane,“ prozradila herečka.

Reklama

Další články

Načítám