Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadelní premiéra je bezesporu slavnostní událostí. I když v Divadle Hybernia si na dress code tolik nepotrpí jako František Janeček (79) ve svém GoJa Music Hall, kde se na červeném koberci při premiéře muzikálu Čarodějka objevovali pánové ve smokingu a dámy ve velké večerní.

Premiéru nového muzikálu s hudbou Phila Collinse si nenechala ujít také řada známých tváří. Outfity byly ale podstatně skromnější. Nejvíc z dam si dala záležet zpěvačka Petra Vojtková (36), která se alternuje v roli Tarzanovy milé Jane.

"To jsou speciální tarzaní šaty, které mi ušila moje dvorní návrhářka Kamila Vodochodská," pochlubila se Super.cz Petra, která měla ostatně šaty od Vodochodské i na své letní svatbě s Romanem Vojtkem (52).

Dlouhou róbu od návrhářky Petry Pilařové oblékla na premiéru houslistka Markéta Muzikářová, vkusné dlouhé šaty měla i přítelkyně Sámera Issy. O červené flitrové róbě doprovodu režiséra Romana Štolpy (59) se už totéž říct nedalo.

Nad tím, že se k Tarzanovi hodí zvířecí vzor, se zamyslela i Leona Machálková (56), která podle toho zvolila své koktejlky. Přišla spolu s Kamilou Nývltovou (34), která si oblékla červenou mini.

Pokud jde o pány, oblekem se nic nezkazí. Ovšem ve všehochuti, v níž se na premiéře objevili, by se tentokrát ztratil i Martin Zounar, jak se můžete přesvědčit v naší bohaté fotogalerii

Reklama

Další články

Načítám