Hlavní obsah
Článek

Jeden aby se hanbou propadl. Divadelní společnost, která v nově zrekonstruovaném pražském multifunkčním sále Bio Illusion pořádá divadelní představení, láká diváky na hru Columbo - Vražda na recept. Na tom by nebylo nic špatného, nebýt toho, že mezi herci je uvedená i Zuzana Dřízhalová (†36), která v polovině září prohrála boj s rakovinou. Plakát je přitom jen pár dnů starý. Dělá si tu někdo z lidí legraci?

Pikantní je, že pro divadelní společnost On Stage!, kterou spoluvlastní známý herec Roman Štolpa (59), dlouhá léta připravuje dekorace i Zuzanin manžel Hynek Dřízhal. Firma však odmítá, že by šlo o omyl. "My k tomu máme velmi pádný důvod, ale popravdě řečeno to nechceme veřejně říkat. Zatím jsme o tom ani nemluvili s Hynkem," řekl k tomu stručně Štolpa.

"Zuzku v divadle měli všichni strašně rádi. Byl to náš dobrý duch. A protože věříme, že nám tam nahoře někde drží palce, tak nechceme, aby se ztratila z našeho povědomí. Velmi dlouho se o tom mluvilo a řešilo se to na vedení, ale nakonec se rozhodlo, že na plakátech zůstane, jako by byla stále naživu," prozradila nám pod příslibem anonymity herečka ze souboru.

"Nechci to komentovat. Každopádně Zuzana byla bohem nadaný ženský komik a její smrt mě osobně strašně zasáhla. Její jméno na plakátě rozhodně nemá nikomu ubližovat, to mi věřte," uzavřel Štolpa, který se nedávno vrátil z protialkoholní léčebny a před recidivou mu pomáhají víra a andělé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám