Hlavní obsah
Článek

Herec Roman Skamene (69) alias major Borovička z Tankového praporu nechal nahlédnout do svého soukromí. Konkrétně se pochlubil rodinným sídlem ve Stradonicích.

„Dva roky jsme dům rekonstruovali, teď už si ho s manželkou, dcerou, vnučkami a synem užíváme. Musím přiznat, že většinu práce a starostí zvládala má žena Renata. Byla stavbyvedoucím, stavebním dozorem, účetní a to, že bydlíme, je především její zásluha a samozřejmě těch lidí, kteří makali. Já jsem sice občas také přiložil ruku k dílu, tu odvezl kolečko, onde pomohl při stěhování nábytku, sem tam přispěl dobrou radou, kterou si stejně nikdo nebral k srdci, ale hvězdou byla v tomto případě ona,“ pochválil manželku herec.

Jak bylo řečeno, teď už se zaměřuje jen na drobné, hlavně ozdobné dodělávky. Například si staví schůdky k cestě ke studni.

„Původně jsem uvažoval udělat je z přírodního dřeva, ale pak jsem si řekl „jsi přece Skamene“, takže aby to bylo stylové, jsou ze šutrů, nebo lépe řečeno z kamene,“ uvedl se smíchem herec, který pak ukázal i dětský pokojík, obývák, kuchyni a samozřejmě venkovní bazén, kde rád dovádí s vnučkami a plave. Hercův bejvák si prohlédněte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám