Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kameňák by proti tomu měl dostat Oscara! Tohle a další drsné odsudky teď padají na hlavy Dády Patrasové (67), Romana Skamene (69) nebo Josefa Cardy za seriál, který se nově začal vysílat a i podle českých diváků patří k tomu vůbec nejhoršímu, co se kdy v českých končinách urodilo.

Když už se královna dětských srdcí po letní nevěře svého muže mohla zaradovat, že se jí daří aspoň v práci, přišla hrozná sprcha!

Představitelka zákeřné bývalé starostky Moniky Hrabné v seriálu Bezdružice, který vysílá jedna z barrandovských televizí, bohužel neměla šťastnou ruku, když kývla na nabídku hrát v tomto dílku. To na nejznámějším českém serveru, na němž se hodnotí filmy a seriály, získalo pouhá čtyři procenta ze sta a většina ho považuje za odpad.

„Je to odpad takového formátu, že bys to musel recyklovat šestnáctkrát, a pořád by to sloužilo jako náplň popelnic,“ tvrdí jeden ze zhnusených diváků. Další si stěžuje, že jde o tak hloupé dílko (má ho mimochodem režijně na triku umělecký šéf Dejvického divadla Michal Vajdička), že se u něj ani nedá žehlit.

„Snad si někteří oblíbenci aspoň vydělali nějakou kačku – doufám, že Vydra, Bendová a Patrasová si řekli o pořádný balík,“ dodal další.

Dádu může uklidnit, že podle statistik jde až o 180. nejhorší seriál všech dob, před ním jsou z těch českých například Velmi křehké vztahy, Ošklivka Katka, Ordinace v růžové zahradě nebo Nováci. Naopak o něco lépe povedená jsou prý díla jako Bastardi, Ulice nebo Muž na radnici.

Tahle série se zabývá občany jednoho malého města a je tvořená za sebou naskládanými vtípky.

Jaký je podle vás nový seriál Bezdružice?
Skvělé dílo, každý by ho měl vidět
8,5 %
Největší trapas, který kdy na obrazovkách byl
80,2 %
Něco mezi. Neurazí, ani nenadchne
11,3 %
Celkem hlasovalo 48035 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám