Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátce před vánočními svátky se médii začaly šířit zvěsti, že se moderátor a bývalý profesionální sportovec Roman Šebrle (49) bude rozvádět. Zprávu později potvrdil v pořadu Showtime na své domovské televizi.

Nedlouho poté se začalo psát, že jsou na stole rozvodové papíry a jeho manželka už má po svém boku nového partnera. Velkým překvapením je pak nejnovější vyjádření moderátorovy ženy Evy Šebrlové, která vše kolem rozvodu popírá.

„Nerozvádíme se, jsme ve společné domácnosti a jsme v pohodě,“ řekla Expresu. „Nic podepsaného nemáme, všude se píše, že ano, ale není to tak. Zatím se nerozvádíme, řešíme různé jiné věci. Nic více k tomu říkat ale nebudu,“ dodala.

Přestože si vyjádření Šebrlové s výpovědí manžela protiřečí, o tom, že to mezi nimi přinejmenším neklape, vypovídá i fakt, že moderátor oslavil Silvestr bez rodiny ve Špindlerově Mlýně, kde ale rozhodně nezůstal opuštěný. Podle snímků, které se objevily na Blesku, si měl olympionik užívat bujaré oslavy v tamním horském klubu, kde mu dělala společnost neznámá blondýnka, s níž došlo i na vášnivý tanec, doteky a polibky.

K silvestrovským oslavám a návštěvě diskotéky, kde byly pořízeny snímky, se olympionik nevyjadřuje. Tvrzení manželky o tom, že z rozvodu sešlo, ale bez komentáře nenechal.

„Vůbec tomu nerozumím! Dovedu si to vysvětlit jedině tak, že to byl nepochopený vtip Evy,“ cituje Šebrleho Blesk. „Na všem jsme domluveni, už schází jen detaily, pak putuje celá věc k soudu,“ vysvětluje moderátor a dodává, že spolu sice žijí v jednom domě, což ale rozhodně neznamená, že i nadále tvoří pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám