Hlavní obsah
Článek

Bez roušky už nepotkáte nikoho nejen na ulici, ale ani na televizní obrazovce. Moderátoři všech kanálů začali postupně do studia nosit roušky a nyní si je nesundávají, ani když začnou kamery natáčet.

Od čtvrtka moderují v ochranných pomůckách také moderátoři zpravodajství na Primě. Eva Perkausová (30) tak byla vybavená už na svou první moderaci s Romanem Šebrlem (49). Ten se vrátil ze čtrnáctidenního pobytu doma. Začátkem března přijel z Itálie a po domluvě se zaměstnavatelem raději zůstal v karanténě.

Následně si zašel také na testy na koronavirus, které vyšly negativně, a mohl se vrátit do práce. Nejen Perkausová se Šebrlem moderovali hlavní zpravodajství se zakrytým obličejem. „Poprvé v životě jsem vysílala v roušce a naprosto chápu, že je to v tuto chvíli nezbytné,“ prozradila Monika Leová (32), která měla zakrytá ústa a nos při odpoledním vysílání.

Den před tím jako první odmoderovala v roušce celý Top Star také Laďka Něrgešová (48). „Nošení roušky, kdykoliv jdete ven, je ta nejmenší pomoc, kterou můžete v tuto chvíli udělat,“ tvrdí Laďka, která se snaží chránit nejen sebe, ale i kolegy.

Reklama

Další články

Načítám