Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vrací se na obrazovku. Od 4. března byl Roman Šebrle (49) doma. Jak jsme již informovali, začátkem měsíce se vrátil z Itálie a svůj pobyt v zemi zodpovědně nahlásil zaměstnavateli. S vedením televize se následně domluvil, že po dobu 14 dní zůstane doma a nebude vysílat zprávy.

„V zájmu ochrany zdraví a bezpečnosti našich zaměstnanců a spolupracovníků jsme se rozhodli přijmout odpovídající opatření, jedním z nich je i rozhodnutí, že se Roman Šebrle do odvolání nebude podílet na vysílání Velkých zpráv,“ uvedla před dvěma týdny televize.

Nyní se může opět objevit po boku Evy Perkausové před kamerami. „Na základě komunikace s hygienickou stanicí jsem měl pouze sledovat svůj zdravotní stav a jeho případné změny. Byl jsem na nařízeném home office, a to skončilo už před několika dny. Podle rozpisu služeb budu moderovat už dnes,“ těší se Šebrle.

Zároveň na základě nařízení televize podstoupil testy. „Jsou negativní a jsem v pořádku. Zpátky do zpráv se už moc těším,“ dodal Šebrle, který je rád, že se vrací do práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám