Hlavní obsah
Článek

Roman Šebrle (49) je po návratu z dovolené v karanténě. Moderátor byl v Itálii a v rámci volna zavítal i do Anterselvy, kde v únoru na mistrovství světa v biatlonu pobýval německý turista, u něhož testy odhalily koronavirus.

„Šebrle návrat z Itálie oznámil svému zaměstnavateli, na jeho doporučení zkontaktoval hygienickou stanici a řídil se příslušnými pokyny. V zájmu ochrany zdraví a bezpečnosti našich zaměstnanců a spolupracovníků jsme se rozhodli přijmout odpovídající opatření, jedním z nich je i rozhodnutí, že se Roman Šebrle do odvolání nebude podílet na vysílání Velkých zpráv,“ napsala Super.cz mluvčí televize Zuzana Brzáková.

Dodala, že moderátor neprojevoval žádné příznaky nemoci, šlo čistě o preventivní opatření.

Šebrle na Primě moderuje hlavní zpravodajskou relaci s Evou Perkausovou (30). Dvojici dnes nahradí Karel Voříšek (60) s Klárou Doležalovou (50).

Preventivní opatření související s hrozbou nákazy koronavirem zasáhla také natáčení seriálu Ulice. „Pokud se jakýkoli člen štábu či herec v posledních dvou týdnech pohyboval v rizikové oblasti, přestože nemá příznaky onemocnění koronavirem, jeho účast na natáčení posouváme o 14 dnů,“ uvedla ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová.

Reklama

Další články

Načítám