Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravidelně usedá za moderátorský pultík se zajímavými informacemi uplynulého dne. V obleku a s kravatou ale v běžném životě Romana Šebrleho (49) nepotkáte. Když není zrovna před kamerou ve Velkých zprávách na Primě, najdete ho většinou ve sportovním na golfovém hřišti.

Svým fanouškům na sociálních sítích občas ukáže bývalý vrcholový sportovec i o něco víc. Když zrovna nemá náladu na odhalené snímky svého pozadí, pochlubí se svým vypracovaným tělem. Jednu takovou fotku sdílel Roman i nyní. Konec září si moderátor užíval v teple a u moře.

Vyrazil do Řecka, kde je stále slunečno a počasí na koupání. Dny trávil nejen sportováním, ale i odpočinkem na pláži. A když měl volnou chvíli, tak si ji zkrátil stavěním hradu z písku. Inu, Roman se stejně jako každý muž umí zabavit jakoukoli hrou. A nutno říct, že i když už se delší čas nevěnuje vrcholovému sportu, vypadá stále dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám