Hlavní obsah
Článek

Konečně víme, proč Roman Šebrle (49) před časem přibral a musel hodně zamakat, aby se mu vrátil jeho pekáč buchet. Moderátor totiž přiznal, že není jako každý druhý chlap závislý na pivu a pořádně propečeném bůčku nebo kachně, ale na sladkostech. Když byl malý, táta mu dal přezdívku bonbonožrout.

Slabost z dětství mu zůstala až do dospělého věku. Manželka před ním dokonce musela a stále musí schovávat cukroví určené dětem. "Ale je to i naopak, protože i děti jsou na sladkosti a kolikrát nadávám mladému, že mi snědl moji čokoládu," smál se.

"Sladké je moje celoživotní láska, ale když k tomu sportuju, tak to nevadí. Ale nesmím vynechat. Nepřejídám se, ale sladkému neodolám. Ale ne úplně všemu. Vánoční cukroví třeba nemusím, ale takové pendreky nebo karamelky, to je moje. Asi bych byl schopný sníst toho na posezení kilo," přiznal.

Momentálně si to ovšem Roman může dovolit, takže nám slíbil i nějaké fotografie z dovolené v plavkách. "Pojedeme jako každý rok s rodinou do Itálie, pak něco tady po republice, a pak samozřejmě nějaké golfíky a sporty budou. Už se těším," prozradil plány na léto Roman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám