Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní zpravodajskou relaci FTV Prima moderovala naposledy na konci února. Jen měsíc poté, na Velký pátek, přivedla Gabriela Lašková (34) na svět syna Benedikta. A přestože si mateřství užívá, po kolegovi Romanovi Šebrlem (49) se jí už stýská.

„Přiznám se, že mi Roman chybí. A i ta práce mi chybí, ale nespěchám do ní, přeci jenom Ben je teď na prvním místě a já si užívám, že mu ten čas věnovat můžu. Kromě dnešní hodiny bez něho, ale až to přijde, tak to přijde,“ svěřila Gábina, která vyrazila po delší době do společnosti. O tom, že by byla tři roky na mateřské, ale neuvažuje.

„Mluvila jsem o tom, že bych se v létě mohla vrátit,“ svěřila Super.cz moderátorka s tím, že uvidí, zda se to povede. „Teď už samozřejmě jsou takové ty myšlenky, že to léto bych si mohla ještě užít s malým a s rodinou. Uvidíme, nerada bych předbíhala něčemu, takže to necháme na Benovi," svěřila Lašková, kterou po dobu mateřské na obrazovce vystřídala Eva Perkausová (30).

Reklama

Další články

Načítám