Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bílé dupačky a úsměv od ucha k uchu. Takhle vypadal moderátor zpráv na Primě a bývalý olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle (49) jako miminko.

Urostlý fešák, který se pořád udržuje ve formě a v půlmaratonech prohání ambiciózní amatérské běžce, dnes slaví narozeniny a pro fanoušky zapátral ve svém archivu. Šebrle je zřejmě jediným moderátorem večerních hlavních zpráv na světě, který vyhrál olympiádu a mistrovství světa.

Primácké zprávy s krátkovlasou miss Gabrielou Laškovou (34) moderuje už čtvrtým rokem. „Dřív jsem stával na bedně, teď jsem pro změnu v bedně,“ směje se Roman.

Při prvním vysílání mu prý srdce bušilo víc než na olympiádě. „Najednou vysílat zprávy naživo nebylo jednoduché. Mými největšími kritiky byly děti, bez obalu mi říkaly, co bych neměl dělat. Byl jsem rád, protože nejlepší kritika přichází od lidí, kteří vás mají rádi. Například mi řekly, že vůbec nemrkám nebo se moc mračím a hýbu rukou,“ prozradil Roman, kterému se daří nejen na obrazovce, ale i v rodinném životě.

S manželkou Evou, také bývalou atletkou, je už sedmnáct let ženatý a mají spolu dceru Kateřinu a syna Štěpána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám