Hlavní obsah
Článek

Roman Šebrle (49) se před létem vsadil se svým synem, že bude mít zpět pekáč buchet na břiše. Podařilo se. Snadné to nebylo, ale Šebrle je velký bojovník.

"Mladému jsem musel dokázat, že vůle mít pekáč je a dá se to dokázat. I pro něj to je motivační. Trvá to dlouho, mám trochu jiný životní styl než bylo ve sportu, občas si dám víno, něco se ugriluje a to není ideální. Jsem rád, že pekáč buchet se dostavil," řekl Super.cz Šebrle.

I když už není profesionálním sportovcem, stále se udržuje. "Jede to, teď mám tedy zrovna problémy s lýtkem, ale jinak se snažím. I při golfu se nechci rozpadnout, a když se objeví nějaký špek, tak se mi to nelíbí. Jsem zvyklý na to, že to tam není, tak to chci dát pryč. Doufám, že budu běhat pořád," upřesňuje.

Na letošní Mistrovství světa v atletice se díval jen doma v televizi. Nechybí mu coby bývalému olympijskému vítězi v desetiboji závody? "Trochu mi to je líto, když vidím desetiboj, jak kluci závodí. Už jsem na atletiku hodně starej, už by to drhlo. A jsem tak zaměstnaný, že nemám ani možnost si tolik uvědomovat, že mi to chybí. A to je dobře," dodal Šebrle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám