Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Lašková (34) už by měla začít plánovat letní dovolenou, aby to nedopadlo tak, že s manželem zase zůstanou doma. "Minulý týden jsme měli oba volno, ale tak dlouho jsme váhali, kam jet, že už nic nebylo a skončili jsme na rodinné návštěvě v Litomyšli," svěřila nám Gábina.

"Chtěli bychom někam jet na týden a půl někdy v srpnu, rádi bychom někam k moři, abychom si odpočinuli a já se konečně dobarvila k Romanovi Šebrlemu (49), abychom na obrazovce nevypadali jako příslušníci dvou různých ras," smála se moderátorka.

Aby se dobarvila k Šebrlemu, možná by stačilo, kdyby s ním zašla občas na golf. "Ale je tady takový maličký detail, že já golfu moc nefandím. Zkoušela jsem to jednou a myslím, že se ve mně neschovává ani žádný skrytý talent," krčila rameny.

"Maskérky se s tím musejí nějak poprat. Sem na Mattoni koktejl festival jsem přišla ze zpráv a myslím, že ani tohle není moje barva pleti, i když už sluníčko aspoň trošku vylezlo. Ale hlavně v zimě je to extrém, to chodím domů z vysílání jako velmi opálená žena. V maskérně to mají těžké, protože on je opálený celý rok, protože jezdí hrát golf i někam za moře," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám