Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K modelingu se dostala jen kvůli úrazu. Ještě nedávno se osmnáctiletá Natálie Myslíková věnovala atletice za Duklu, a to s velkými úspěchy. Dokonce si odnesla i prvenství z mistrovství republiky v atletice za skok do výšky. Válela ale také ve víceboji, takže výborně vrhala i koulí.

„Byla jsem sice rok, dva v jedné modelingové agentuře, ale pak jsem skončila, protože jsem se mnohem víc věnovala atletice. Tudíž nemám takové zkušenosti jako ostatní holky. Dávala jsem přednost sportu,“ řekla Super.cz 176 centimetrů vysoká finalistka soutěže Miss Face 2015 s mírami 88-63-91.

„Závodila jsem devět let, dělala jsem hlavně víceboj, takže skok do výšky, skok do dálky, sprint, běh na dlouhou trať, vrh koulí nebo oštěpem,“ vypočítala drobná brunetka, která tedy rozhodně nemá postavu koulařky jako slavná závodnice Fibingerová. „To nemám, ale docela mi to šlo. I když ve výšce jsme byla lepší,“ smála se.

Kráska se dokonce na stadionu potkávala i s Romanem Šebrlem (49) nebo Bárou Špotákovou. „Pak jsem ale musela skončit, protože jsem šla na operaci vychýlené patní kosti. Dlouho se mi to hojilo, nemohla jsem chodit běhat, a tak jsem začala chodit do fitka a to mě chytlo,“ vysvětlila studentka třetího ročníku střední ekonomické školy se sportovním zaměřením.

Modeling možná v jejím životě sport nahradí. „Vždycky jsem si říkala, že je škoda, že jsem toho nezkusila víc a teď se naskytla tahle soutěž. Je to moje první soutěž, tak jsem ráda, že jsem se hned dostala do finále,“ vysvětlila kráska, která díky exotickému zjevu dostala od šéfky soutěže Taťány Makarenko (34) přezdívku Pocahontas. „Ale o tom, že bych měla nějaké cizokrajné předky, nevím,“ krčila rameny Natálie, která je momentálně nezadaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám