Hlavní obsah
Článek

Člověk má už pocit, že modelka Veronika Machová (33) chodí s hokejovým útočníkem Romanem Červenkou (38) prakticky od nepaměti. Přestože porodila hokejistovi, který právě hraje za ruský klub SKA Petrohrad, jediného syna, svatby se nejspíš jen tak nedočká. Český sedmý nejlepší hokejista mimo NHL prý modelce a návrhářce v jedné osobě zatím ani na levý prsteníček nenavlékl zásnubní prsten.

„Ještě prstýnek nemám a víc se k tomu asi nebudu vyjadřovat," s úsměvem reagovala Veronika na naši otázku, kdy bude konečně svatba. Machová prý otázku svatby s partnerem zatím neřeší. Doteď je podle všeho plně zaměstnával jejich třináctiměsíční syn Denis a neustálé cestování do Ruska, a následně do Kanady, které souvisí s Romanovou kariérou.

„Myslím si, že je to můj životní partner, a život je dlouhý. Jestli spolu máme být až do konce, tak je to úplně jedno, kdy budu mít prstýnek," diplomaticky reagovala na náš dotaz o svatbě Machová.

Blonďatá kráska se po dlouhé době objevila ve společnosti před odletem finalistek České Miss na soustředění na ostrov Mauricius. Velmi jí to slušelo a rozhodně se nezdálo, že by jakkoli strádala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám