Hlavní obsah
Článek

Tři góly Romana Červenky (38) v zápase s Rusy o bronz. Hokejový útočník dal do utkání všechno a dočkal se v reprezentaci životního hattricku. Do té doby se mu na Mistrovství světa nedařilo. Den před zápasem o bronz strávil večer se svojí přítelkyní, loňskou Českou Miss World Veronikou Machovou (33). Možná i pomyšlení na vnady jeho přítelkyně ho hnaly dopředu.

"Viděli jsme se s Romanem v sobotu. Strávili jsme hezký večer, zašli na večeři a pak každý hurá na svůj hotel," řekla Super.cz Machová, která se pyšní prvotřídními křivkami. Ty předvedla i v bazénu s Českou Miss Jitkou Válkovou a Českou Miss Earth Carmen Justovou. Při hrátkách s modelkami však v jednu chvíli ukázala víc než chtěla, když jí sklouzly plavky z edice Aquila. Video tehdy natočil jeden ze čtenářů Super.cz, který nám ho nyní poslal.

Noc s Romanem Červenkou před utkáním krásná Veronika nestrávila. "Roman musel být na hotelu s ostatními spoluhráči, já měla hotel asi deset minut od něj," vysvětlila Machová.

Královna krásy hattrick svého partnera velmi prožívala. "Fandila jsem šíleně, vůbec dnes nemůžu mluvit. A ten Romanův hattrick, to jsem nechápala vůbec. Bylo to neuvěřitelný. Je prostě jednička," dodala Machová.

Ze Slovenska odjeli v neděli krátce po zápase. Žádné bujaré oslavy se nekonaly. Zřejmě se po týdnu, kdy spali každý zvlášť, těšili na společně strávenou noc. "Oslavy budou během týdne. To je jasné. A pak se chystáme s Romanem na dovolenou," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám