Hlavní obsah
Článek

Že je z někdejšího živého Kena a krále plastické chirurgie Rodriga Alvese (40) žena, není novinkou. Roddy, jak si nyní říká, prochází transformací od loňského roku a nyní prohlásila, že s Kenem je nadobro konec.

V pořadu Truly Roddy promluvila i o šikaně, které musela v dětství čelit. „Jako dítě jsem vždy byla trochu zženštilá. Diagnostikovali mi gynekomastii, která způsobuje zvýšené ukládání tuku v oblasti prsů. Ve škole mě chlapci šikanovali. Fyzicky mě týrali. Ponořila jsem se do studia jazyků a stala se premiantkou třídy. Dnes mluvím šesti jazyky,“ prozradila. „Šikana mi dala sílu být lepším člověkem,“ dodala.

Televizní hvězda také přiznala, že nikdy nebylo jejím úmyslem vypadat jako Ken, jednoduše to prý vyplynulo. „Když se dívám na fotky Rodriga, vidím okouzlujícího muže, ale nebyla jsem šťastná. Všechny ty úsměvy byly nucené,“ přiznala.

Při focení v roce 2017, které reprezentovalo proměnlivost pohlaví, se poprvé předvedla jako žena. A to pro ni byl zlomový okamžik. „Bylo to skvělé. Prodělala jsem operaci, abych vypadala víc žensky. Vždy jsem se doma tajně převlékala za ženu, ale měla jsem z toho jenom deprese.“

Roddy nyní prochází kompletní proměnou, už prodělala operace obličeje, které měly zjemnit její rysy, a plastiku poprsí. I v období pandemie koronaviru dbá na to, aby byla doma upravená. V karanténě tráví čas stylingem a focením selfie. Péče o její zevnějšek jí prý pomáhá cítit se dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám