Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pořád není se svou „fasádou“ spokojený. Rodrigo Alves (40) absolvoval další operaci, aby z něj byl ještě větší fešák. Kontroverzní Brazilec má velké plány.

Rodrigo testuje kliniky po celém světě. Zkušenost má i z Prahy a nyní se vypravil až do íránského Teheránu, kde si nechal upravit oči. Ty by měly po operaci připomínat kočkovitou šelmu. Živý Ken se pochlubil svou vizáží po zákroku. A nebyl na něj moc hezký pohled.

S vylepšeným obličejem by rád zahájil hudební kariéru. Svět chce obohatit songem Plastic World, který je inspirován hitem Barbie Girl od kapely Aqua. Rodrigo původně tvrdil, že vystoupí na Eurovizi. Nakonec se musí spokojit s tím, že bude zpestřením zahajovací párty mezinárodní hudební soutěže, v níž bude Česko reprezentovat kapela Lake Malawi s písní Friend of a Friend.

„Operaci očí jsem neplánoval, ale po měsíci v Íránu, který je Mekkou plastické chirurgie, jsem zjistil, že jde o současný trend. Výsledek je úžasný. Vše se mi díky péči týmu pěti lékařů rychle zahojilo,“ řekl Rodrigo o další úpravě svého zevnějšku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám