Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno umělák Rodrigo Alves (34) kňoural, že po poslední plastické operaci přibral. To už je však všechno minulostí a ve španělské Marbelle se už zase chlubil „dokonalou“ postavou v plavkách. Zhubl totiž 10 kg.

Přestože se svěřil MailOnline, že by rád shodil ještě alespoň 8 kg, i tohle mu stačilo k tomu, aby se na něj umělé modelky během bazénového večírku jenom lepily. S modelkou Laurou Alicií Summers dováděl tedy slušně, a dokonce se na chvíli trochu zapomněl u ní v rozkroku.

Ruce nemohla udržet ani další reality TV star Danni Levy, která s plastikami za Alvesem příliš nezaostává. Nicméně Rodrigo také prozradil, že si nyní od procedur dopřává pauzu a pouze relaxuje.

„Od všech těch večírků a cestování jsem byl hrozně oteklý, věděl jsem, že musím něco udělat,“ svěřil se s tím, že začal správně jíst a chodit do posilovny. Vsadil prý na ketogenickou dietu a za pár týdnů už se cítí mnohem lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám