Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, co jsme již avizovali, se stalo skutečností. Do Česka dorazil na týdenní návštěvu Rodrigo Alves, muž, který proslul tím, že absolvoval plastické operace v hodnotě téměř patnácti miliónů korun.

My jsme se s výstředním Brazilcem potkali v centru Prahy, kdy obdivoval památky na Staroměstském náměstí a užíval si nákupů v Pařížské ulici. Pravým cílem Alvesovy návštěvy Česka je ale dle očekávání zákrok estetické chirurgie.

„Rodrigo prošel sto padesáti operacemi a jeho obličej je poznamenaný. Po tolika takových zákrocích se mu budeme snažit vrátit přirozenější vzhled,” uvedl ředitel kliniky plastické chirurgie Robert Paulat. Právě český Ken svého brazilského kolegu do Prahy pozval. Oba se potkali na natáčení hollywoodské show Botched.Rodrigo dorazil přímo z Miami, kde natáčí svou reality show. Návštěvu stověžatého města si velmi užívá. Na týden se ubytoval v luxusním hotelu Emblem, absolvoval večeři v jedné z nejlepších pražských restaurací na Kampě.

Kdekoli se Rodrigo Alves objevil, vzbuzoval zájem okolí. Lidé tuto charakteristickou postavičku většinou velmi rychle poznávali a chtěli se s ní fotit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám