Hlavní obsah
Článek

Nejstarší syn zesnulého komika Robina Williamse (†63) Zachary (37) v sobotu prostřednictvím Twitteru oznámil, že se oženil. Vzal si Olivii June, s níž má syna.

„Měl jsem dnes to potěšení vzít si svou nejlepší kamarádku, bylo to skvělé. Nemohl jsem se oženit v lepší den,“ napsal k selfie s manželkou a přidal hashtag #WorldMentalHealthDay neboli Den duševního zdraví.

Zak od smrti otce šíří osvětu o mentálním zdraví a apeluje na veřejnost, aby ho nepodceňovala. Jeho otec dlouho bojoval s depresemi, které ho nakonec dohnaly k tomu, že si sám vzal život.

Olivia se podělila na Instagramu o krásné svatební snímky. Na jednom z nich nechyběl ani jejich syn McLaurin, přezdívaný Mickey.

V popisku snímků se rozepsala a prozradila, že 10. 10. 2020 bylo jejich vysněné datum svatby, a tak se rozhodli, že si navzdory pandemii splní svůj sen. Blízkým dali o svatbě vědět pouhé dva týdny předem.

„Před dvěma týdny jsme požádali nejbližší rodinu a přátele, aby se nechali testovat a připojili se k nám na obřad a hostinu,“ uvedla s tím, že to byly velmi krásné a dojemné okamžiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám