Hlavní obsah
Článek

V roce 1993 v kinech bodovala komedie Táta v sukni, v níž kromě Robina Williamse (†63) a Pierce Brosnana (70)  zazářilo také trio dětských herců. Takhle se hvězdičky a jejich náhradní otec změnili za čtvrt století.

Představitel hlavní role Robin Williams, který se kvůli svým potomkům přestrojil za postarší chůvu, už je bohužel po smrti a výročí úspěšné komedie neoslaví. S jeho filmovými dětmi se setkal alespoň Pierce Brosnan, který ve filmu randil s jejich matkou v podání Sally Field.

Herec, kterého mnohem více proslavila role Jamese Bonda, si dal dostaveníčko s herci, kteří už dávno nejsou dětmi. Lisa Jakub (39), Matthew Lawrence (38) a Mara Wilson (31) byli ze setkání nadšení. Nejméně se změnila Mara, která v komedii Táta v sukni ztvárnila svou první roli

Společnou fotku a video sdílela Lisa Jakub. „Na premiéře Táty v sukních... a teď jsme tady. Všechny vás miluju. Moc rád jsem se stal součástí vašich životů. Taky chci být v záběru,“ říká Brosnan, který na videu srovnává 25 let starý záběr s realitou.

Komedie Táta v sukních se měla dočkat pokračování. Z plánů ale po sebevraždě Robina Williamse sešlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám