Hlavní obsah
Článek

V roce 2004 se vycházející dětská hvězda před kamerou setkala s uznávaným hercem, který pro ni byl velkým vzorem. Život obou z nich ale bohužel předčasně vyhasnul.

Film Nezapomenutelné dětství svedl dohromady Robina Williamse (†63) s tehdy začínajícím Antonem Yelchinem. V příběhu o přátelství dospívajícího chlapce se slaboduchým uklízečem oba prokázali svůj talent, který už dnes bohužel ani jeden z nich nemá možnost potvrdit.

Robin Williams rozdával radost snímky pro rodinné publikum jako Jumanji, Flubber či Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, ale deprese související s Parkinsonovou chorobou u něj v srpnu roku 2014 vyústily v sebevraždu oběšením. Oblíbený herec raději v 63 letech dobrovolně ukončil svůj život, než aby fanoušci sledovali jeho umírání.

Ještě smutnější je příběh Antona Yelchina, který se dožil pouhých 27 let a filmu Star Trek: Do neznáma tak krátce před premiéru dodal smutný podtext. Nadějný herec nečekaně zahynul před svým domem v Los Angeles, kde jej ke zdi přimáčklo špatně zaparkované auto, které se samovolně dalo do pohybu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám