Hlavní obsah
Článek

Herec Robin Williams (†63) loni v srpnu nečekaně ukončil svůj život a zanechal po sobě několik nedokončených projektů. Poslední z nich s názvem Boulevard dostal zcela jiné vyznění, když se neplánovaně stal posmrtnou vzpomínkou na Robina Williamse.

Sebevražda legendárního komika loni šokovala celý svět, nejvíce pak producenty filmů, v jejichž obsazení Robin Williams figuroval. Pokračování kultovní komedie Mrs. Doubtfire - Táta v sukni už natočit nestačil, ale ve střižně stále čekaly tituly, jejichž premiéra se musela obejít bez účasti herecké hvězdy.

Fanoušci mohou na slavného herce zavzpomínat v jeho posledním filmu Boulevard, který v létě dorazí do kin. Robin Williams jej natáčel v období, kdy čelil depresím, kvůli nimž si později sáhl na život. Z podobnosti mezi jeho poslední filmovou postavou a reálným životem až mrazí.

Williams v dramatu Boulevard ztvárnil muže, který v pokročilém věku zjišťuje, že jeho život ustrnul na mrtvém bodě. Unavuje jej stereotypní zaměstnání i manželství, z něhož se vytrácejí upřímné emoce, ale nemá dostatek odvahy k tomu, aby vybočil ze zavedených kolejí. To, co se Robinovi během natáčení honilo hlavou, se však už bohužel nikdy nedovíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám