Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Robin Williams (†63) vedl na první dojem spokojený život. O filmové role neměl nouzi a společnost mu dělala krásná manželka Susan Schneider (50). Deprese jej přesto přiměly vzít si život.

Grafička a designérka Susan Schneider se za slavného herce provdala v říjnu roku 2011 a zdálo se, že Williams po jejím boku chytil druhý dech. Přestože šlo o jeho třetí manželství, nešetřil intimnostmi na veřejnosti a dával najevo svou lásku k o 13 let mladší Susan. Ta s ním ovšem neprožívala jen společenské akce plné slavných tváří, ale také úzkosti, které vyústily v jeho sebevraždu.

Pitva potvrdila, že Robin Williams spáchal sebevraždu udušením. Na jeho zápěstích byly navíc objeveny řezné rány dokazující, že poslední chvíle jeho života byly plné duševního utrpení.

Susan Schneider svého manžela naposledy viděla kolem půl jedenácté večer předchozího dne, kdy se chystal ke spánku. Tehdy by ji nenapadlo, že se Williams ve vedlejší místnosti zamkne a vezme si život. Následujícího rána si šla Schneider zaběhat a předpokládala, že její manžel ještě spí. Mezitím se po něm však sháněl jeho asistent, který vylomil zámek a našel hercovo bezvládné tělo.

„Ztratila jsem manžela i nejlepšího přítele, svět přišel o jednoho z nejpopulárnějších umělců a výjimečnou lidskou bytost. Jsem naprosto zdrcená a věřím, že si lidé nebudou připomínat jeho smrt, ale radost a smích, které přinesl miliónům diváků,“ řekla o ztrátě manžela zdrcená vdova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám