Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před 11 lety se v potu tváře každou sobotu snažil uspět na tanečním parketu. Tentokrát si ale večer plný noblesy užíval s úsměvem na rtech. Sportovní komentátor ČT Robert Záruba (56) soutěžil ve StarDance v roce 2007 a pravidelně se soutěže účastní i jako divák.

Tentokrát dorazil v doprovodu své rodiny. Po boku ale neměl svou partnerku novinářku Noru Fridrichovou, s níž má dcery Dianu (6) a Mariánku (3). Společnost mu dělal syn z prvního manželství. Osmnáctiletého Viktora má moderátor s kolegyní Světlanou Witowskou, s níž ještě v době soutěže byl v manželství.

Nejstarší syn Viktor, který je celý táta, měl s sebou svou půvabnou přítelkyni. Zárubovi dělala doprovod jeho bývalá tanečnice Vanda Dětinská. Čtyřčlenná výprava sportovního komentátora tak vypadala, jako by na StarDance dorazili samotní Hujerovi. Komentátor si ale sobotní večer užil a zřejmě to není naposledy, co se přišel na letošní nadupaný ročník podívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám