Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je k neuvěření, že Nora Fridrichová porodila dceru Dianu 9. dubna a už na sebe natáhla džíny, které nosila předtím, než otěhotněla. Moderátorka a partnerka sporťáka Roberta Záruby (56) odhodila předsudky ohledně šestinedělí a s dcerou absolvovala první společenskou akci.

"Určitě to není o tom, že bych ji chtěla předvádět médiím, Robert by si to ani nepřál. Ale neměla jsem hlídání a slíbila jsem, že pokřtím knížku řediteli nadace Adra," vysvětlila Super.cz novopečená maminka. "Zní to jako klišé, ale od té doby, co se Dianka narodila, úplně se mi změnily hodnoty. A po práci se mi rozhodně nestýská," míní Fridrichová.

Ta během těhotenství nabrala osmnáct kilo a už je téměř na své váze. "Přišlo to tak nějak samo. A navíc, teď, když je Robert na hokejovém mistrovství, nemá mi kdo vařit a sama sebe trochu zanedbávám," smála se.

Péči o Dianku zvládá sama, i bez pomoci babiček. "Je to úžasné miminko. Dokonce mě nechá i vyspat. Budí se jen na kojení a pak spí dál," pochvalovala si Nora, které se vedle miminka stará ještě o fenku Jack Russel teriéra Žofii. "Malou přijala úžasně, naštěstí na ni od začátku nežárlila," uzavřela Nora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám