Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Jiří Pomeje (†54), který se pravidelně objevuje ve VIP zprávách a po čase také natáčel film, novou Angeliku, ve čtvrtek zažil vskutku netradiční oslavu narozenin! „Moje snoubenka Andrea mě absolutně dostala. Dostal jsem třiceticentimetrovou klobásu, prý podle pornoherce Roberta Rosenberga (49), v které byla prskavka, k tomu chleba a hořčici,“ pochlubil se Jiří.

„Jirkovi jsem samozřejmě upekla i klasický dort, ale pak jsem si řekla, že by to nebylo ono, a tak jsem vymyslela i tuhle legraci. A Jirku to dostalo úplně nejvíc. Drahé dárky dokáže koupit každý, ale lepší je toho, koho milujete, nějak originálně překvapit,“ řekla Super.cz krásná Andrea Šťastná.

A Pomeje, kterému to jinak žvatlá naprosto nepřerušitelně, a navíc tak hlasitě, že by ho nepřehlušil ani sjezd stovky parních lokomotiv, se najednou nezmohl na slovo. „Mám úžasného miláčka, který mě dostává snad každý den. Je to k neuvěření, co všechno dokáže vymyslet. Nejdřív jsem myslel, že největším dárkem byl monokl, který mi udělala (on-line deník Super.cz informoval – pozn. red.), ale ještě to naštěstí překonala,“ dodal Pomeje, který dostal samozřejmě ještě pár dalších darů, s nimiž se ale nechce veřejně chlubit.

Reklama

Další články

Načítám