Hlavní obsah
Článek

Před narozením syna Andrease, kterého přivedla na svět náhradní matka, se musel Robert Paulat (44) pustit do přestavby domu.

„Když jsem plánoval rodičovství a došlo k prvnímu transferu, tak jsem si uvědomil, že můj dům není koncipovaný pro malé děti. V horním patře scházel dětský pokoj. Proto jsem se dohodl s architektem a dostavěli jsme jedno křídlo,“ řekl Robert Paulat, který se štábu Super.cz pochlubil svým domem: „Vznikl tak pokojíček v duchu parníku. Nábytek byl vytvořený na míru v námořnickém stylu.“

Andreasova skříň je plná kousků z dětských kolekcí světových módních domů. Chlapeček, který je na světě teprve pár dní, má šatník luxusnější než jeho tatínek. „Já za oblečení skoro nic neutrácím. Móda pro mě není prioritou. Když jsem věděl, že malý v bříšku roste, tak jsem dostal mánii a každý den po práci jsem vybíral oblečení, boty a doplňky. Nakoupil jsem toho tolik, že teď máme na rok vystaráno. Malý má čtyřikrát větší šatník než já,“ říká Robert.

Na narození vytouženého dítěte se český Ken připravil. „Nakoupil jsem různé vychytávky. Syn se rád nechá houpat v automatické kolíbce. Díky videochůvičce nemusím být nonstop u prcka, ale můžu se vzdálit do kuchyně, nebo na terasu. Jsem rád za monitoring dechu,“ ukazuje nám hrdý otec vymoženosti usnadňující péči o miminko.

Dítě má dokonce tři postýlky. „Jednu postýlku má v obývacím pokoji, druhou má vedle postele, třetí postýlka na něj čeká v pokojíčku, kde bude spát mezi šestým až dvanáctým měsícem,“ říká Robert Paulat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám