Hlavní obsah
Článek

Svou kariéru odstartoval před víc než dvěma dekádami jako model. Robert Paulat (44) fungoval na modelingových trzích zejména v Německu, Itálii a Spojených státech. Nyní se český Ken ke své původní profesi na chvíli vrátil. Ke společnému focení ho přiměl italský fotograf Maurizio Montani.

Umělec, před jehož objektivem stály hvězdy jako Cindy Crawford či Marcus Schenkenberg, s mladičkým Robertem fotil editorial pro magazín Esquire. „Když jsme spolu v Miláně fotili a bylo mi dvacet let, tak si pamatuji, jak jsem byl nervózní, ze se klukovi z České republiky podařilo nafotit kampaň v Mekce módy. Před měsícem se mi po dvaceti letech ozval a nafotili jsme editorial, ze kterého mám velikou radost,” nechal se slyšet Robert, který se pochlubil prvními ukázkami z focení, které proběhlo znovu v Itálii.

Robert fotil v obleku, polo rozepnuté košili, ale i luxusním spodním prádle. Vzhledem k tomu, že takřka denně cvičí, může si dovolit odhalovat se i po oslavě čtyřicátin. „Snažím se teď směrovat jiným směrem a co nevidět například otevřu vlastní kliniku. Tahle práce byla ale příjemným návratem v čase,” culil se Robert Paulat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám