Hlavní obsah
Článek

Nikdo nemládne, a i český Ken už má po oslavě čtyřicetin. Na mejdan do svého luxusního domu s bazénem na okrajové části Prahy pozval Robert Paulat (44) i Super.cz. Tak snad ještě po večírku, kde se sešlo přes padesát hostů, stojí.

Bývalý model se ve čtyřiceti cítí skvěle. Nepomohla mu k tomu další plastická operace, ale dřina ve fitku, zdravá výživa a nějaké ty injekce s omlazujícími látkami, které zkouší.

"S plastikami jsem skončil v osmnácti letech, kdy jsem si nechal upravit nos. Dneska je to opravdu jenom o dermatologii a antiagingu. Nebudu nikomu lhát, že se o sebe nestarám, ale je to jako dentální hygiena. Chodím na botox, biorevitalizace, což jsou vitamínové injekce, anebo si nechám udělat infuzi, která vás nastartuje a vyčistí játra. To jsou moje tajemství, jak zůstat stále mlád," vypočítal Robert.

Ke čtyřicetinám si nechal udělat i sérii fotografií včetně aktů. To ale musel zamakat doopravdy. "Dvanáct týdnů jsem jedl jen zdravé jídlo, nepil jsem alkohol a dřel v posilovně. Z váhy 81 kilo jsem se dostal na 71. Využil jsem tedy i injekce na ničení tuku v oblasti břicha, aby vynikl ten pekáč buchet, který můžete vidět na mých fotkách," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám