Hlavní obsah
Článek

Cardi B (31) je asi nejroztomilejší fanynkou slavných herců mezi celebritami. Nedávno pobavila interakcí na sociální síti s Pennem Badgleym a nyní šli fanoušci do kolen z její reakce na dalšího hollywoodského fešáka Roberta Pattinsona (37).

Cardi sdílela video, v němž říká: „Podívejte se na mého kámoše, lidi.“ Když se v záběru objeví Pattinson, začne rapperka ječet. Herec na její fanoušky vyplázl jazyk a usmíval se od ucha k uchu. Zjevně ho její reakce také pobavila.

„Mrkejte, koho jsem minule potkala. Připadám si jako náctiletá,“ popsala příspěvek na Twitteru držitelka Grammy. Vzhledem k tomu, že jí bylo v době uvedení Stmívání 16 let, byla pochopitelně velkou fanynkou ságy i její hlavní hvězdy Pattinsona.

A možná větší, než si fanoušci mysleli. „Chci mít sex s upírem,“ tweetovala loni v létě a její příspěvek použil Netflix, když promoval uvedení Stmívání na streamovací platformě.

Cardi zkrátka baví nejen fanoušky svým osobitým humorem, bezprostředností a ztřeštěností. Své o tom ví i zmiňovaný Badgley, jehož fotku ze seriálu Ty má rapperka momentálně na Twitteru jako profilový obrázek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám