Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristen Stewart (34) nepřestává své fanoušky udivovat. Ačkoliv hvězda Stmívání už léta vystupuje jako lesbička, asi nikdo nezapomněl, že v začátcích své kariéry randila s hereckým kolegou Robertem Pattinsonem (37), který ztvárnil jejího filmového milence, upíra Edwarda. A že to byla láska jako trám, Kristen znovu dokázala během nedávného rozhovoru v show Howarda Sterna.

Hvězda Charlieho andílků přiznala, že zamilovat se během natáčení byla chyba, ale nemohla s tím prý nic dělat. Herečce bylo pouhých 18 let, když ságu začala natáčet.

„Byli jsme spolu roky, byla to moje první láska. Robert je nejlepší,“ nešetřila chválou. Nejvíc překvapila, když se jí moderátor zeptal, jestli by se tehdy za Pattinsona provdala.

„Nevím, chtěla jsem, myslím, že kdyby se mě zeptal, tak souhlasím,“ připustila, ale rychle dodala, že si úplně nelibuje v tradicích. „Na druhou stranu každý vztah, který jsem měla, se mi jevil jako ten pravý,“ doplnila.

A na manželství nezanevřela, jednou by se prý ráda vdala, a dokonce přiznala, že je momentálně zamilovaná. Po rozchodu s modelkou Stellou Maxwell je Stewart nyní spojována se scenáristkou Dylan Meyer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám