Hlavní obsah
Článek

Slavné páry to rozhodně nemají jednoduché. Se slávou jde totiž ruku v ruce také ztráta soukromí. A to není snadné ustát, obzvlášť pokud jste celebrita světového formátu a randíte se stejně slavným protějškem. Není potom divu, že i když takové páry mají ambice k sňatku, rychle od nápadu upustí, když zjistí, že to není to pravé. Podívejte se na slavné páry, které znenadání zrušily své zásnuby.

Gwyneth Paltrow a Brad Pitt

Herečce Gwyneth Paltrow (51) bylo teprve 22 let, když začala randit s o něco starším Bradem Pittem (60). Byla to sice láska jako trám a Brad svou vyvolenou velmi rychle požádal o ruku, nicméně ta v roce 1997 zásnuby zrušila, jednoduše proto, že byla moc mladá a nebyla na závazek připravená. Kdyby tehdy jen tušili, jak budou jejich životy vypadat za dvacet let.

Lenny Kravitz a Nicole Kidman

O těchto dvou nikdo ani netušil, že byli zasnoubeni, až dokud se Nicole Kidman (56) neprořekla během loňského roku v jednom z rozhovorů. Se zpěvákem Lennym Kravitzem začala randit v roce 2000 a o svém vztahu veřejně moc nemluvili. Vztah však podle ní nebyl to pravé ořechové a k svatbě nakonec vůbec nedošlo.

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Tento hvězdný pár se zasnoubil v roce 2005. Svatba Jennifer Lopez (54) a Bena Afflecka (51) se měla odehrát o rok později v září 2006, nicméně jen několik dní před obřadem Ben údajně svatbu odvolal. Dvojice byla opravdu velmi ostře sledována a Jennifer se nejednou nechala slyšet, že jejich největší chybou bylo, že svůj vztah prožívali na veřejnosti.

Robert Pattinson a FKA Twigs

Fešák ze Stmívání Robert Pattinson (37) randil s muzikantkou FKA Twigs tři roky. Zasnoubili se v roce 2015, teprve půl roku po začátku vztahu. V loňském roce však zásnuby zrušili a krátce nato potvrdili i konec vztahu. Twigs si rychle našla náhradu v podobě hollywoodského bouřliváka Shii LaBeoufa. I Pattinsonovo srdce už si získala jiná, a to modelka Suki Waterhouse.

Ariana Grande a Pete Davidson

Velmi populární zpěvačka Ariana Grande (30) šokovala, když letos ohlásila zásnuby s komikem Petem Davidsonem jen po pár týdnech randění. Přestože Ariana tvrdila, že už od první chvíle věděla, že Pete je muž, kterého si jednou vezme, fanoušci vztahu predikovali brzký konec. Ten přišel poté, co byl zpěvačky bývalý partner, raper Mac Miller, nalezen mrtev. To u Ariany spustilo vlnu depresí, které vedly k překvapivému zrušení zásnub a rozchodu s Davidsonem.

Paris Hilton a Chris Zylka

Paris Hilton (43) začala s hercem Chrisem Zylkou randit v loňském roce. Na počátku roku 2018 oznámil pár zasnoubení a Paris se pyšnila prstenem s obřím diamantem, kde mohla. Dokonce se předháněla s bratrem Barronem, kdo se ožení/vdá dříve. Zatímco mladší Barron do toho ale stihl praštit v létě, Paris se veselky nedočkala. Místo plánované listopadové svatby totiž přišel rozchod.

Reklama

Další články

Načítám