Hlavní obsah
Článek

Sotva hollywoodský herec Shia LaBeouf (32), kterého si pamatujeme z trháku Tramsformers, potvrdil rozchod s manželkou Miou Goth (24), vyšel najevo jeho nový vztah. Tentokrát si začal se zpěvačkou FKA twigs (30), která byla v minulosti dokonce zasnoubená s představitelem Edwarda ze Stmívání Robertem Pattinsonem (37).

Společně byli spatřeni, jak brouzdají ulicemi Londýna a pracují na své fyzičce. Pár se seznámil při natáčení filmu Honey Boy a podle zdrojů z jejich okolí jsou oba z nového vztahu nadšení.

Zatímco FKA a Pattinson ukončili romanci v loňském roce po dvouletém vztahu, hercovo manželství s britskou herečkou Miou Goth, které stvrdili podivným obřadem v Las Vegas, prý stále trvá. Goth se s problémovým LaBeoufem však prý rozešla již před několika měsíci. Byli spolu šest let a potkali se při natáčení filmu Nymfomanka.

LaBeoufovu filmovou kariéru provází řada kontroverzí. Kromě opileckých estrád, které často končily výtržnostmi a výbuchy agrese, měl své manželce dokonce v minulosti vyhrožovat smrtí. Zatčen byl minimálně pětkrát a naposledy byl odsouzen k několika měsícům léčení. V léčebně mu byl diagnostikován posttraumatický syndrom, který si nese z dětství, kdy údajně slyšel, jak jeho matku znásilnili. Od opuštění léčebny v březnu 2018 se herec na svém psychickém stavu snaží intenzivně pracovat a svých předchozích činů lituje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám