Hlavní obsah
Článek

Kristen Stewart (34) kdysi tvořila pár se svým kolegou z upírské romance Robertem Pattinsonem (37), ale v současné době má jiné zaměření. Bella z Twilight ságy dala po zkušenostech s muži přednost ženám, ale ke své sexualitě se odmítá vyjádřit.

Herečka, která loni jako první Američanka získala francouzskou filmovou cenu César, nejspíš nemá vyhraněnou orientaci. Po románku s Pattinsonem, který se dnes jeví jako marketingový tah, se při natáčení filmu Sněhurka a lovec zapletla s režisérem Rupertem Sandersem, ale později se sblížila se svou asistentkou Alicií Cargile. Kristen lesbický vztah nikdy nepotvrdila, ale ze společných fotek bylo zřejmé, že si jsou holky velmi blízké.

Hvězda Twilight ságy ale byla nedávno v Los Angeles spatřena v objetí s jinou ženou. Tentokrát ji zaujala francouzská alternativní zpěvačka Soko (30), jejíž jméno znala před poměrem s hollywoodskou hvězdou jen hrstka jejích fanoušků.

Kristen Stewart to s ní myslí opravdu vážně a vyrazila do Paříže, kde ji Soko přivítala s kyticí růží na letišti. Umělkyně, které si moc nepotrpí na ryze dámskou módu, se po ulicích procházely ruku v ruce s přesvědčením, že jsou inkognito. Jejich láska ovšem nezůstala utajena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám