Hlavní obsah
Článek

Ve čtvrtek oslavila pětadvacetiny a zároveň utnula tipec všem spekulantům na téma své aktuální sexuální orientace. Herečka Kristen Stewart se poprvé ukázala se svou ‚kamarádkou‘ a osobní asistentkou Alicií Cargile na veřejnosti jako pár, když se o víkendu v centru Los Angeles držely za ruce.

Že bez sebe holky už pár měsíců nedají ránu, se ví dlouho, ale dosud nikdo nemohl s jistotou říct, že je mezi nimi i milenecký vztah. Ačkoli se Kristen už před časem vzdala dlouhých vlasů a postupně i své ženskosti a dámy spolu trávily také Nový rok na Havaji, žádná z nich se v médiích nevyjádřila, jak to vlastně mají. A jak je vidět, slova k tomu ani nepotřebovaly a v sobotu nechaly promluvit řeč těla.

U Stewart se s největší pravděpodobností jedná o první lesbický románek, nejznámější byl její několikaletý vztah s Robertem Pattinsonem (37), s nímž se seznámila během natáčení ságy Stmívání v roce 2008. Rozešli se v roce 2012 po medializaci její aférky s ženatým režisérem Rupertem Sandersem. Ještě před Pattinsonem filmová Bella randila s hercem Michaelem Anthonym Angaranem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám