Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tomto překrásném domě na skvělé adrese pobýval Robert Pattinson (37) se svou partnerkou z filmového plátna i osobního života Kristen Stewart (34). Zažili zde doby největší lásky i nejhorších hádek po prozrazení jejích záletů s ženatým režisérem Rupertem Sandersem. Vilu ve španělském koloniálním stylu si pořídili jako společné hnízdečko lásky před dvěma lety. Dnes s ní nechce mít herec už nic společného.

Tou dobou Robert koupil nemovitost z roku 1922 v losangeleské čtvrti Los Feliz za 6,25 miliónu dolarů (117,5 miliónu korun), nyní se ji snaží udat s nějakým tím ziskem za 6,75 miliónu dolarů (126,9 mil. korun). Miláček náctiletých slečen se totiž rozhodl přestěhovat se o dům dál. Tedy zhruba o 10 mil.

Kristen naopak zůstala v této lukrativní lokalitě a pořídila si o něco skromnější dům, v němž v minulosti s Pattinsonem také nějaký čas bydlela, a to v přepočtu za 39,5 miliónu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám