Hlavní obsah
Článek

Ani během londýnské premiéry druhé části Twilight ságy: Rozbřesk Kristen Stewart (34) nezklamala a vybrala si opět velmi průsvitný model. Tentokrát ale místo dlouhé zlaté róby, kterou překvapila v Los Angeles, vsadila na kalhotový overal. Ten měl velmi rafinovaný vršek, přes průsvitnou síťovinu byla aplikována sexy krajka, skrze kterou byla vidět hereččina postava. I v Londýně tak Kristen okouzlila, ale honosné třpytivé modely prostě nejsou jejím šálkem kávy...

Mnohem lépe se představitelka Belly cítí ve volných a pohodových outfitech, a tak ji černý overal nejspíš začal lézt krkem. Ještě před odchodem z premiéry se totiž Kristen převlékla do modelu, který příliš slavnostně nevypadal. Volné džíny, bílé tričko a světle hnědá bunda s nápisem ‚God Loves Ugly. †‘ (Bůh miluje ošklivé) - možná ne dostatečně reprezentativní oděv pro uvedení závěrečné části veleúspěšné filmové ságy do kin.

Když v tomto ohozu Kristen odcházela po červeném koberci vedle svého vyvoněného přítele Roberta Pattinsona (37) v obleku Burberry a dalších nastrojených kolegů, vypadala poněkud nepatřičně. Stewart je ale zkrátka pohodářka, která dává za všech okolností přednost tomu, aby se cítila dobře ona sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám