Hlavní obsah
Famous
Článek

Když se Robert Pattinson (37) dozvěděl o tom, že ho přítelkyně Kristen Stewart (33) podvádí, byl sklíčený. Ale v životě mu psychicky bylo už hůř. Na počátku kariéry, když začal natáčet první film z Twilight ságy. Tehdy ho přepadly vážné deprese.

Robert přiznal, že nejšílenější byl moment, kdy se ze dne na den stal senzací a všude ho poznávali a obdivovali. Jeho kolegové Taylor Lautner a Kristen Stewart, s níž začal chodit, totiž po prvním snímku dostali další role, pracovali a nemohli se rýpat v sobě jako on.

„Mezi třiadvacátým a pětadvacátým rokem jsem si procházel docela velkou etapou depresí. Nemohl jsem jít tam, kam jsem jít chtěl, byl jsem denně v bulváru a neměl jsem přístup k rolím, o které jsem opravdu stál. Chtěl jsem něco víc na všech úrovních... Myslel jsem si, že všechno přijde na stříbrném podnosu, ale tak to nefungovalo,“ vzpomínal Robert na těžké období při rozhovoru pro magazín Premiere.

Z depresí ho vytáhl režisér David Cronenberg, jenž mu nabídl roli ve filmu Cosmopolis. „Když mi zavolal a nabídl mi tu hlavní roli, myslel jsem, že se zblázním,“ dodal Pattinson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám