Hlavní obsah
Článek

Stará láska nerezaví, jak je vidět u Kristen Stewart (34) a Roberta Pattinsona (37). Přestože partnerství této dvojice je poměrně bouřlivé, když se společně ruku v ruce objevili na kalifornském hudebním festivalu Coachella, zdálo se u nich být vše v naprostém pořádku. Potkat se tam dokonce mohli i se svým hereckým kolegou ze ságy Twilight Kellanem Lutzem. Mezi dalšími přítomnými celebritami byli například Alessandra Ambrosio s manželem, Katy Perry, Vanessa Hudgens s Austinem Butlerem, Paris Hilton a další.

Poté, co se loni po hereččině nevěře pár rozešel, zdál se být celý románek u konce. Kristen se ale velice kála a Robert už tehdy přiznal, že musí nejdřív hodně přemýšlet a ještě jednu šanci pro Kristen nevylučoval.

To se také po několika týdnech potvrdilo a Pattinson nakonec Stewart vzal na milost. Jenže v polovině ledna dal herec půvabné představitelce filmové Belly opět sbohem a zdálo se, že tentokrát již definitivně. Provalilo se navíc, že její nevěra s ženatým režisérem Rupertem Sandersem způsobila rozpad jeho manželství. O dva měsíce později spolu ale byl páreček z Twilight ságy znovu spatřen a dnes už opět před fotografy svou lásku neskrývají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám