Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Kdybyste se snažili hledat nějaký smysl v životech slavného páru Roberta Pattinsona (37) a Kristen Stewart (33), asi byste nakonec stejně k žádnému smysluplnému závěru nedospěli. Obě hvězdy mají víc peněz, než by si kdokoliv mohl přát, na veřejnosti ale stejně chodí v otrhaných tričkách a opotřebovaných teniskách. Zato si dávají předražené dary, za které by průměrná česká rodina mohla vyjet na několik hezkých dovolených.

Představitel role upíra Edwarda Cullena ze slavné Twilight ságy koupil své přítelkyni, která nedávno oslavila 23. narozeniny, pero. Ale pozor! Nejedná se jen tak o ledajakou psací potřebu. Za honosný kousek, který bude Kristen pravděpodobně ležet doma ve vitríně, Rob zaplatil v přepočtu 592 tisíc korun.

„Kristen odjakživa sbírala pera, má jich spoustu. Robert se rozhodl, že jí k narozeninám koupí nějaké speciální, a tak vybral jedno z limitované edice Tibaldi Bentley Crewe, které je zdobeno bílým zlatem,“ uvedl zdroj, který ještě dodal, že romanticky smýšlející herec nechal do pera vyrazit nápis “Kristen Stewart 2013. Od R.“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám