Hlavní obsah
Článek

Vztah Roberta Pattinsona (37) a Kristen Stewart (33) utrpěl v červenci minulého roku obrovský šrám, který dvojice nakonec nedokázala ustát. Pattinson se sice snažil své milé nevěru s ženatým režisérem Rupertem Sandersem odpustit, jenže se mu to nepodařilo a před dvěma týdny se s ní definitivně rozešel. Jeho krok se ale nyní zdá mít i další opodstatnění, a to jeho údajné zakoukání se do jiné mladé herečky - Jennifer Lawrence (22).

Ta se přitom dostala v neděli do svízelné situace, když si se zápalem plic musela dojít pro sošku Screen Actors Guild Award za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli. Když se proplétala mezi kolegy a měla namířeno k pódiu, kdosi jí přistoupl nohou od židle její model od Diora a Jennifer si jej roztrhla. Talentovaná herečka si tak nedobrovolně udělala ze své róby minišaty.

Jennifer nyní sklízí jeden úspěch za druhým, dočkala se dokonce i nominace na Oscara. To Robert se svou bývalou partnerkou Kristen jsou sice na vrcholu slávy díky sáze Twilight, ale za poslední díl Twilight sága: Rozbřesk - 2. díl jsou naopak oba nominováni na Zlatou malinu, tedy nejhorší herecký výkon za uplynulý rok udělující se v předvečer Oscarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám