Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Lucie dohlíží ve velkém na připravovaný muzikál na motivy jejich písní. Dokonce mluví i do kostýmů, ačkoli Robert Kodym (57), David Koller, P.B.CH. a Michal Dvořák (58) nikdy velcí módemani nebyli.

"Viděli jsme kostýmy i scénu. Překvapilo mě, že je to velmi pestré. Mně se to líbí," řekl Super.cz Michal Dvořák. "Dnes jsme zrovna měli poslední možnost ke kostýmům něco říct. Vyjádřili jsme se třeba, jestli je nutné to sáčko a jestli by nebyla lepší třeba bundička. Trošku do toho remcáme. Jsem v podstatě rozený stylista," dodal s úsměvem P.B.CH.

Přiznali také, že v začátcích kapely se pokoušeli o dokonalý styling. Ne vždy byl ale povedený. "Byly to velmi komické situace skupiny. Dokonce Davidovi ušili krásný kabát z různobarevných myších kožíšků. Ten byl opravdu velmi povedený. Prošli jsme si vším možným. Od začátku jsme chtěli vypadat jako rock star. Časem jsme se každý dopracovali k tomu, v čem se cítíme nejlíp a hlavně v čem se nám nejlépe hraje," upřesnil Michal Dvořák.

Image si nejvíce drží Robert Kodym. Nyní se neobejde bez slunečních brýlí a především bez kovbojského klobouku. "Klobouk jsem okoukal, už když jsem chodil do mateřské školky, kdy jsme si hráli na kovboje, a zůstalo mi to dodnes," prozradil Robert. "Doufám, že za ty naše modýlky dostaneme u módní policie alespoň dvojku," uzavřel s humorem P.B.CH.

Reklama

Další články

Načítám