Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna K (59). se nezdá. Když jí kamarád, který s ní jezdil na téměř všechny koncerty jejího posledního turné, ukázal, že ze záběrů, kde je nejen na pódiu, ale třeba také nenalíčená v šatně, vytvořil videoklip, nedělala z toho žádný humbuk. Naopak se o dárek rozhodla podělit i se čtenáři Super.cz a svými dalšími fanoušky.

Anna K. nyní podle svých slov prožívá lepší časy. Po pěti letech vydala očekávané a kritikou velmi ceněné album Relativní čas, za které byla nominovaná na ceny Anděl a hudební fanoušci ji zvolili zpěvačkou uplynulého roku v prestižní hudební anketě Žebřík.

Zpěvačka dokončila první část turné Relativní čas a právě se připravuje na jeho podzimní pokračování. "Byla to taková krása, všude nás s kapelou fanoušci přijali úplně neuvěřitelně. Byl to fakt kotel, mazec, extáze, velká energie, emoce a to, co si snad člověk může přát ze všeho nejvíc. Úplné a naprosté souznění," popisuje své dojmy z koncertů. "Moc všem děkujeme a strašně se už těšíme na pokračování turné. Například v Plzni a dalších místech, kam jsme se v první části nedostali," dodala.

Po prvním singlu z alba s názvem Píseň o slzách, která vznikla z dlouholetého přátelství Anny K. s Robertem Kodymem (57), rotuje v rádiích další singl z alba Relativní čas s názvem Moudřejší než noc. Anna K. se v těchto dnech dočkala i milého dárku v podobě videoklipu. Z poslední zmiňované koncertní šňůry jí její kamarád Marty Linhart natočil klip k písni s názvem Mezi kostmi.

"Marty je strašně šikovnej kluk, vůbec jsem netušila, že připravuje takový překvapení. Točil z koncertů malé dokumenty pro můj Facebook a pak mi z toho materiálu sestříhal klip na jeho nejoblíbenější píseň. Je to opravdu krásný dárek a myslím, že se moc povedl, tak se o něj chci se všemi podělit a taky jsem ráda, že se dostane do povědomí další píseň z mého asi nejintimnějšího alba, jaké jsem kdy vydala," říká zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám