Hlavní obsah
Článek

Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas nebo seriálu Ordinace v růžové zahradě Robert Jašków (54) se po prázdninách vrátil do pracovního procesu. Léto si užil s rodinou na cestách. Žádná letecká dovolená k moři se nekonala, procestovali Evropu obytným vozem.

"Prázdniny jsme byli většinou na cestách s rodinou, dětmi. Projeli jsme Španělsko, Portugalsko, dojeli jsme k Atlantiku a pak zase pěkně domů. Byli jsme také v Chorvatsku u moře v malém městečku, kde to máme rádi. Všude autem. Půjčili jsme si na léto obytňák. Jezdíme stále na nová místa," popsal Super.cz herec způsob, jak tráví dovolenou.

Co naopak nemusí, jsou hotelové resorty. "Kdyby mě někdo na týden zavřel do resortu, na jedno místo, tak to nepřežiju. To máme se ženou stejně. Naštěstí," upřesnil.

S manželkou, herečkou Petrou Jaškówovou, mají tři děti. Rozšiřovat dál rodinu už v plánu nemají. "Máme tři děti a nikdo k nám, myslím, už nepřibyde. Honzík, Kubíček a Mariánka jsou tak akorát. Tři děti jsou pěkný číslo. Velká rodina, to jsem si vždycky přál," dodal herec ve francouzském Štrasburku, kam odjel testovat novou Škodu Kamiq.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám