Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z intrikána v lékařském plášti se stal metalový drsňák. Představitel doktora Máry z Ordinace v růžové zahradě 2 si v první epizodě show Tvoje tvář má známý hlas zařve z plna hrdla. Robert Jašków (54) totiž dostal za úkol představit se divákům jako frontman německé skupiny Rammstein.

Jeho proměna se povedla dokonale, svým zjevem prý totiž děsil už i své kolegy v zákulisí. „Já jsem si to náramně užil, bylo to přesně takové, jaké jsem si to představoval. Myslím, že se to docela povedlo a diváci se mají na co těšit,“ prozradil Robert Jašków, který kvůli svému vzhledu drsňáka strávil nějakou tu hodinku v kostymérně.

„U této proměny jsme se řídili pravidlem čím víc make-upu, tím lépe, a výsledek byl geniální. Vznikla vizuální harmonická disharmonie,“ prozradila hlavní maskérka Adriana Bartošová. Svým šíleným vystoupením a okázalou show v roli zpěváka Tilla Lindemanna zazářil v první řadě David Kraus a s proměnou i vyhrál. Zda se to tak poštěstí i Robertovi, uvidí diváci již v sobotu.

Reklama

Další články

Načítám